13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt

Vestby videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Fortsatt RØDT nivå på Vestby vgs

I samråd med kommuneoverlegen i Vestby kommune er vi rådet til å fortsette på RØDT nivå i hvert fall ut uke 3.

Plan for undervisning 18. - 22. januar

Vi planlegger for fortsatt rødt smittevernnivå og planen for uke 3 er nå klar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Digital åpen skole

Velkommen til digital åpen skole onsdag 20. januar kl. 18.00 - 20.00! Er du nysgjerrig på hvordan det er å være elev på Vestby videregående? Vil du bli bedre kjent med oss og våre spennende utdanningstilbud?

Nytt smittetilfelle ved Vestby videregående skole

En elev ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Sammen med smitteteamet i Vestby kommune har vi kartlagt hvem som er å anse som nærkontakter til den aktuelle eleven.

Plan for undervisning 11. - 15. januar

Planene for uke 2 er nå klare. Vi fortsetter kombinasjonen av digital hjemmeskole og vanlig klasseroms- og verkstedsundervisning på rødt nivå.

Utdanningsvalg

Nysgjerrig på utdanningstilbudet på Vestby videregående skole?

Plan for undervisning 4. - 8. januar

Vi planlegger for fortsatt rødt nivå på nyåret. Planene for Uke 1 er klare. I uke 52 er det hjemmeundervisning for alle elever på mandag og tirsdag, med klassevis digital juleavslutning på tirsdag fra kl. 09.00 - 10.00.

Plan for undervisning 14. - 18. desember

Vi fortsetter på rødt nivå fremover mot jul. Oppmøteplanene for uke 51 er klare.