Aktuelt

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Nytt smittetilfelle

En elev ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Sammen med smitteteamet i Vestby kommune har vi kartlagt hvem som er å anse som nærkontakter til den aktuelle eleven.

Vilde tar ordet!

Vilde Tanum i 2STA på Vestby videregående skole har vunnet den lokale runden i talekonkurransen  Ta ordet!  

Tidligere elever om restaurant- og matfag på Vestby videregående

Vi har hørt med seks tidligere elever på restaurant- og matfag om hva de gjør nå og hva hvilke tanker de har om utdanningen de fikk her på Vestby videregående skole.           

Ta ordet! 2020

Vi takker for god innsats blant elevene i "Ta ordet!"-konkurransen og gratulerer alle klassevinnere.              

Elever ved Vestby vgs spiller en viktig rolle for Begeistringens Hus

For øyeblikket har flere av VG2 elevene ved Bygg- og anleggsteknikk ved Vestby vgs et stort tverrfaglig prosjekt som foregår på Breivoll i Ås kommune. Oppdragsgiveren er Breivolls Venner i samarbeid med DNT Oslo og Omegn.  

Nytt smittetilfelle på Vestby videregående skole

En lærer ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Lærer skal ha blitt smittet i høstferien og var kun på jobb mandag 5.oktober. Sammen med smitteteamet i Vestby kommune har vi kartlagt hvem som er å anse som nærkontakter til den aktuelle læreren.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Velkommen til møter for foresatte på Vg1-trinnet høsten 2020!

Yrkesfag mandag 21. september. Studiespesialisering torsdag 24. september. Møtene gjennomføres klassevis med kontaktlærer og invitasjon er på vei med post/ranselpost.  

Til toppen