Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/vestby-vgs

Plan for undervisning 1. - 5. februar

Viktig endring! Det blir hjemmeskole mandag 1. og tirsdag 2. februar. Delvis gjenåpning på RØDT nivå i fra onsdag 3. februar.

07.01.2004 - 21.01.2021

Det er med dyp sorg vi har mottatt budskapet om at en av våre elever har gått bort.

Digital undervisning for alle i uke 4

Bare hjemmeskole og full digital undervisning for alle elever i uke 4. Vi forbereder oss til å gå tilbake til RØDT nivå fra og med uke 5. Minner samtidig om at alle elever har fri fredag 29. januar i forbindelse med planleggingsdag.

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt

Vestby videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Fortsatt RØDT nivå på Vestby vgs

I samråd med kommuneoverlegen i Vestby kommune er vi rådet til å fortsette på RØDT nivå i hvert fall ut uke 3.

Plan for undervisning 18. - 22. januar

Vi planlegger for fortsatt rødt smittevernnivå og planen for uke 3 er nå klar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Nytt smittetilfelle ved Vestby videregående skole

En elev ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Sammen med smitteteamet i Vestby kommune har vi kartlagt hvem som er å anse som nærkontakter til den aktuelle eleven.

Plan for undervisning 11. - 15. januar

Planene for uke 2 er nå klare. Vi fortsetter kombinasjonen av digital hjemmeskole og vanlig klasseroms- og verkstedsundervisning på rødt nivå.

Utdanningsvalg

Nysgjerrig på utdanningstilbudet på Vestby videregående skole?