Martin har en hektisk hverdag – men han liker det!

Vi har snakket med Martin, en tidligere elev på Vestby videregående skole og stilt han noen spørsmål.

"Gjør det!" - utveksling til Berlin

Unik mulighet for Vg2-elever på restaurant- og matfag og bygg- og anleggsteknikk. Utveksling til Berlin i 16 dager våren 2021. Send søknad om deltakelse.

Smittevern på Vestby vgs etter Covid-19-tilfelle

Til elever, foresatte og andre interessenter. Som kjent har en av våre elever ved Vestby vgs testet positivt for Covid-19. Vi viser til pressmelding fra Vestby kommune om flere detaljer om hvordan den smittede med nærkontakter er fulgt opp for å hindre smittespredning.

Covid-smitte bekreftet på Vestby vgs

Vi har dessverre kommet i den situasjonen at en elev ved vår skole har testet positivt på Covid-19. Rektor ble kontaktet av smittevernteamet i Vestby kommune søndag ettermiddag og alle elevens nærkontakter er nå definert. Nærkontakter er også direkte informert over telefon om videre tiltak for å hindre videre spredning.

Viktige beskjeder til elever og foresatte fra skolens administrasjon

Vi har samlet nyttig informasjon til skolestart om skolereisekort, bokskap, elevkort med mer.

Alternative foresattemøter for Vg1

Velkommen som foresatt på Vestby vgs! For noen uker siden ble dere invitert til møte her på skolen, men på grunn av Covid-19 har vi valgt å avlyse vanlige foresattemøter for Vg1 ved skolestart i år.

Smitteverntiltak

Smittevernnivået er fortsatt GULT og vi fortsetter dugnaden med å hindre at Covid-19 får spre seg. Vi må fortsette å vaske hendene ofte og holde avstand.

Velkomstbrev til Vg2 og Vg3

Kjære Vg2- og Vg3-elever med foresatte! Velkommen til oss, enten du er elev her allerede eller skal starte ditt første år hos oss.

Velkomstbrev til Vg1

Kjære nye Vestby-elev med foresatte!          Velkommen til Vestby videregående skole og gratulerer som ny elev på skolen vår! Vi er veldig glade for at akkurat du har takket JA til skoleplass hos oss og vi gleder oss til skolestart sammen med deg.

Overgangen fra skole til læreplass

For deg som avslutter ditt Vg2 yrkesfag i år. Om du ikke har fått deg læreplass så håper jeg at du allerede er i gang med å søke.