Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/vestby-vgs

Digital åpen skole

Gikk du glipp av åpen skole? Er du nysgjerrig på hvordan det er å være elev på Vestby videregående? Vil du bli bedre kjent med oss og våre spennende utdanningstilbud? Fortvil ikke, her finner du lenker til video fra arrangementet og informasjon om våre utdanningstilbud.

Kvinne med kikkert - Klikk for stort bilde SL Produksjon

I videoen det er lenket til under kan du få svar på flere av dine spørsmål gjennom å "møte" elever, lærere, rådgivere og ledelsen.

Vi presenterer de forskjellige utdanningstilbudene våre og viser frem skolen vår.

Det digitale arrangementet blir gjennomført på Facebook.

Se video fra Åpen skole på Facebook

Program:

Vi ønsker alle 10 klassinger og andre som er interessert i videregående skole velkommen til Åpen digital skole på Vestby videregående skole.

Vi gir deg nyttig informasjon fra elevråd, rektor, lærere og elever fra våre ulike utdanningsområder:

• Restaurant- og matfag
  • Restaurant- og matfag med yrkes- og studiekompetanse
  • Salg, service og reiseliv
  • Bygg- og anleggsteknikk
  • Bygg- og anleggsteknikk med yrkes- og studiekompetanse
  • Studiespesialiserende med plusstilbudene:
    Europa og Toppidrett.
  • Studiespesialiserende Forskerlinje

Vi er tilgjengelige for spørsmål.

Lenke til artikkel om Utdanningsvalg

Våre utdanningstilbud