Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/vestby-vgs

Smittesituasjon med mutert virus

Gjennom mandagen 22.februar har det blitt klart at smittesituasjonen på Vg3-trinnet har utviklet seg- 4 elever er nå bekreftet smittet. En 5. elev er syk og venter på testsvar.

Klikk for stort bilde

Noen av elevene er nære fra før av, og har hatt kontakt privat. I tillegg har vi dessverre kommet i en veldig vanskelig situasjon hvor en er påvist smittet av MUTERT virus (som er vesentlig mer smittsomt).

Dette betyr at kommuneoverlegen/smittevernteamet i Vestby kommune har besluttet at hele Vg3-trinnet, og alle lærere/ansatte som har undervist/vært med Vg3-trinnet onsdag 17/2, 18/2 og 19/2, må i karantene. Karantene vil løpe til og med 1/3. Det er sendt egen SMS til dem det gjelder (drøyt 150 personer), for å avhjelpe smittesporingsteamet i Vestby kommune.

Dette gjelder ikke YSK-programmene, så 3BYY, 3KOY og 3SSY er ikke i karantene.

Vi beklager på det sterkeste det som har inntruffet, og ønsker alle elever og ansatte lykke til i en krevende tid.