Søknadsfrist stipend

Siste frist for å søke stipend/lån fra Statens Lånekasse for høsten 2020 er søndag 15. november.Statens lånekasse for utdanning - Klikk for stort bilde Lånekassen

Utstyrsstipend

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring får utstyrsstipend, men du må søke om stipendet innen fristene 15. november og 15. mars. Utstyrsstipendet er ikke avhengig av hvor mye foreldrene dine tjener.

Søk stipend på lanekassen.no.

Du må ha Bank-ID eller Min-ID for å søke, og du må ha egen bankkonto for å få utbetalt stipend fra Statens Lånekasse.

Trenger du hjelp til å søke?

Ta kontakt med rådgiver eller henvend deg i skolens resepsjon om du trenger hjelp til å søke stipend og/eller lån fra Statens lånekasse. Ha med deg Bank-ID eller Min-ID og gjerne PC-en din.

Skolen har ikke registrert oppmøte

Når Statens Lånekasse har innvilget søknaden din må skolen registrere at du har møtt til undervisning før det utbetales stipend/lån. Dette gjør vi daglig etter liste fra Lånekassen, så det er ingen grunn til bekymring selv om du får beskjed om det ikke er registrert oppmøte når du får innvilget søknaden din.