Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/vestby-vgs

Tilbake til GULT nivå

Fra og med mandag 15. februar er skolen er tilbake på GULT nivå og alle elever og ansatte skal møte på skolen som vanlig.

Velkommen tilbake! - Klikk for stort bilde Tore Kobbenes/Vestby vgs

Kommuneoverlegen i Vestby bestemt at vi er over på GULT nivå neste uke.

Det vil si at alle lærere og ansatte skal møte på skolen som vanlig og følge smitteverntiltakene på GULT nivå:

1. Ingen syke skal møte på skolen

2. God hygiene og forsterket renhold

3. Kontaktreduserende tiltak:

• Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Hele klasser kan ha undervisning sammen
  • Elever bør ha faste plasser i hvert klasserom eller faste samarbeidspartnere/-grupper
  • Ansatte kan veksle mellom klasser, men bør holde avstand til elever så langt det er mulig
  • Utenfor klasserommet oppfordres elever og ansatte til å holde en meters avstand i alle situasjoner
  • Unngå trengsel og store samlinger

Kantina vil være åpen for salg, men ikke for opphold.

Med mange mennesker i bygget, må vi huske på smittevern i alle situasjoner her på skolen.

Husk også at man må bruke munnbind på offentlig transport hvis det ikke er mulig å holde 1 meter avstand!

Alle andre videregående skoler i Follo er også på GULT nivå.

Lykke til alle sammen og velkommen tilbake til skolen!