Tine MatCup

Onsdag 11. november ble det gjennomført semifinale i Tine MatCup på Vestby videregående.

Lærer og elever på kjøkken - Klikk for stort bilde Caroline Karlsen/Vestby vgs   

Onsdag gikk en av semifinalene i årets TineMatcup av stabelen på Vestby videregående skole. Elevene fra Vg2 kokk- og servitørfag har forberedt seg godt frem til semifinalen. De engasjerte og dyktige semifinalistene jobbet iherdig for å sikre seg en plass i finalen. Sluttresultatet ble bedømt av en fagjury og vi venter spent på avgjørelsen av hvem som går videre i konkurransen.

Vi er imponert og kjempestolte av de flinke elevene våre og krysser fingrene for at det blir finaleplass! 

OL-middag 

Lagene konkurrerer med egenkomponerte menyer laget rundt temaet: "OL-middag". Bordet må dekkes til festmiddag for å feire OL-deltakere som kommer hjem fra OL i Tokyo og lagene velger ingredienser ut fra en råvareliste fra arrangøren. Middagen skal ha et asiatisk preg.

Semifinalen ble gjennomført med ekstra strenge krav til smittevern grunnet omstendighetene med Covid-19.

TINE MatCup

TINE MatCup er en konkurranse for kokk- og servitørelever på VG2 trinn og arrangeres av TINE og Norske kokkers landsforening (NKL).

Konkurransen er landsomfattende og målet er å kåre Norges beste elever innen kokk- og servitørfaget. I TINE MatCup konkurrerer man som lag, og disse består av:

  • to kokkelever
  • en servitørelev

Lagdeltakerne kvalifiserer seg sammen, gjennom en menykonkurranse. De utvalgte lagene konkurrerer i praktiske semifinaler og vinnerne av semifinalene samles til finale i Stavanger 6. februar 2021.

Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og dermed styrke rekrutteringen til kokkefaget.

Du kan lese mer om konkurransen på tine.no.

Til toppen