Velkomstbrev til Vg1

Kjære nye Vestby-elev med foresatte!

Velkommen til Vestby videregående skole og gratulerer som ny elev på skolen vår! Vi er veldig glade for at akkurat du har takket JA til skoleplass hos oss og vi gleder oss til skolestart sammen med deg.

På Vestby videregående skole er alle ansatte samkjørte for å gi deg et så godt startgrunnlag som mulig for fremtiden. Vi følger deg tett opp og skal bidra til at du blir den beste utgaven av deg selv. Vi skal gjøre det med vennlighet. Vårt motto er nemlig «tydelig og vennlig».

Med en skolehverdag der både du og vi gjør jobben vår, skal du være så godt yrkes- og studieforberedt som mulig. Vi forventer regelmessig oppmøte og gode arbeidsrutiner. Sammen skaper vi et læringsmiljø der du og klassekameratene dine trives, har fokus på læring og hjelper hverandre i læringsarbeidet. Vi har utviklet et skolestartprogram som gjør at man blir godt kjent – faglig og sosialt. Du kan glede deg til en super skolestart der du vil bli fulgt opp av faddere og delta i vårt program for makkerskap!

Vi ønsker deg et fint skoleår samtidig som vi håper på et godt samarbeid med deg og dine foresatte. Vi arrangerer foreldremøter pr utdanningsprogram i midten av august. Sjekk kalenderen på skolens hjemmeside for detaljer og datoer finner du lenger ned i teksten.

Da gjenstår det å ønske deg vel møtt til første skoledag som er tirsdag 18. august kl.0910 (varighet til ca kl.1130). Grunnet smittevern, skal elevene møte opp etter utdanningsprogram slik:

Oppmøteplan første skoledag 2020
Utdanningsprogram Oppmøtested
Studiespesialisering I skolegården/ved hovedinngang
Bygg- og anleggsteknikk På grusbanen bak skolen
Salg, service og reiseliv I skolegården/ved hovedinngang
Restaurant- og matfag I skolegården/ved hovedinngang

Fortsatt god sommer, frem til vi sees!

Brit Marie Helle

Huskeliste til deg før skolestart:

Foreldremøter august 2020
Utdanningsprogram Tid Sted
Vg1 Studiespesialisering tirsdag 18. august kl. 1800 Gymsalen
Vg1 Bygg- og anleggsteknikk torsdag 20.august kl.1800 Gymsalen
Vg1 Salg, service og reiseliv torsdag 20.august kl.1900 Auditoriet
Vg1 Restaurant- og matfag torsdag 20.august kl.1900 Auditoriet

Vi gjør oppmerksom på at møtene kan bli endret hvis situasjonen rundt Korona endrer seg, og møtene vil da avholdes digitalt.

• Hvis du har behov for tilrettelegging, er det viktig at du gir oss informasjon om det så fort som mulig. Det vil komme egne skjemaer for å melde dine behov i forbindelse med oppstartsamtalen med din kontaktlærer.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Du treffer oss på telefon 64 98 37 00 og e-post vestbyvgs@viken.no.