Velkomstbrev til Vg2 og Vg3

Kjære Vg2- og Vg3-elever med foresatte!

Velkommen til oss, enten du er elev her allerede eller skal starte ditt første år hos oss.

På Vestby videregående skole er alle ansatte samkjørte for å gi deg et så godt startgrunnlag som mulig for fremtiden. Vi følger deg tett opp og skal bidra til at du blir den beste utgaven av deg selv. Vi skal gjøre det med vennlighet. Vårt motto er nemlig «tydelig og vennlig».

Med en skolehverdag der både du og vi gjør jobben vår, skal du være så godt yrkes- og studieforberedt som mulig. Vi forventer regelmessig oppmøte og gode arbeidsrutiner. Sammen skaper vi et læringsmiljø der du og klassekameratene dine trives, har fokus på læring og hjelper hverandre i læringsarbeidet.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Du treffer oss på telefon 64 98 37 00 og e-post vestbyvgs@viken.no.

Fortsatt god sommer, frem til vi sees!

Brit Marie Helle

Praktisk informasjon om skolestart:

Praktisk informasjon om skolestart for Vg2 og Vg3 2020-2021
Oppmøtedag Oppmøtetid Utdanningsprogram Oppmøtested
Tirsdag 18. august Kl. 12.10-14.30 Vg2 yrkesfag og Vg2 studiespesialisering Klasserom
Tirsdag 18. august Kl. 12.10-14.30 Vg3 yrkesfag og Vg3 studiespesialisering Klasserom